Home Production of Quality Meats and Sausages
По теме
Полное меню
Мир женщины. Консультации врача. Медицина от А до Я. Амулеты и Талисманы. Молитвы для спасения души Виды гаданий Лечение с народна Рецепты народной медецины. Чернокнижные гадания Магия здоровья Белая Магия Любовная магия Ангелы и молитвы Карма Магические ритуалы Демоны и Бесы Колдовство Магия защиты Использование монет как амулетов и талисманов Слияние с деньгами. Денежный горшочек Денежная ванна Золотое денежное заклинание Притягивающая купюра Денежный сосуд Денежный мешок Ритуал на сдачу от свеч Ритуал на случайные деньги Денежная банка Ритуал на притяжение денег На сохранность денег Симороновские ритуалы денежной магии Ритуал со свечами Магический ритуал по привлечению денег Ритуальный кошелёк Афро - Карибская магия. Вуду. Сантерия. Привороты Викканская любовная магия Зона любви и брака в вашей квартире Любовная магия Фэн-шуй Фен-шуй для привлечения любви. Любовная ворожба народов мира Магия и красота Приворотные зелья Как приготовить Сексуальные напитки Законы кармы Знаки кармы Молитвы Молитвы к ангелам дней недели Любовь и нумерология. Как правильно выбрать партнера Как разоблачить мерзавца по знаку Зодиака. Романтические приметы Виды Гадания и правила Хиромантия О действии приворота Проведение ритуалов Любовные привороты Любовные заговоры Противолюбовные заговоры Методы снятия приворота Магические приёмы, помогающие вернуть любовь Вызовы(чтобы человек к вам явился) Заговоры, чтобы пришла любовь Заговоры на возвращение любви Семейная магия Цыганская любовная магия. Талисманы. Амулеты Любовные ритуалы и заговоры чёрной магии Заговоры на месть сопернице Сексуальная магия Любовная магия по Северным традициям Статьи о женской магии Статьи о магии Демонология Ритуалы и заговоры черной магии Любовные ритуалы, заговоры, привороты чёрной магии Первые шаги в колдовстве Колдовская пирамида Заговоры Снять порчу Снять сглаз Снять проклятия Отчитки Заговоры от азарта Заговоры от алчности Заговоры от ленности Заговоры от страха Заговоры от алкоголизма Шепотки на трезвость От детского алкоголизма Заговоры от курения Заговоры от наркомании Все порчи
Реклама на сайте
{megaindex_links}       

О авторе

Вангелия Пандева Гуштерова

Публикуем различные мнения, статьи и видеоматериалы. Посетителям нашего сайта предоставляем возможность общения на портале – вы можете комментировать публикации и добавлять свои. Приятного общения!


Home Production of Quality Meats and Sausages

Автор - Stevenson
Просмотров - 1 034
4-01-2015, 05:53

Home Production of Quality Meats and Sausages

Название: Home Production of Quality Meats and Sausages
Автор: Marianski Stanley, Marianski Adam
Издательство: Bookmagic, LLC
ISBN: 978-0982426739
Жанр: Кулинария
Год: 2010
Страниц: 708
Формат: EPUB
Размер: 4 МБ
Качество: Отличное
Язык: Английский

There has been a need for a comprehensive one-volume reference on the manufacture of meats and sausages at home. There are many cookbooks loaded with recipes which do not build any foundation for the serious hobbyist to follow. This leaves him with little understanding of the sausage making process and afraid to introduce his own ideas. There are professional books that are written for meat plant managers or graduate students, unfortunately, these works are written in such difficult technical terms, that most of them are beyond the comprehension of an average person. Home Production of Quality Meats and Sausages bridges the gap that exists between highly technical textbooks and the requirements of the typical hobbyist. In order to simplify this gap to the absolute minimum, technical terms were substituted with their equivalent but simpler terms and many photographs, drawings and tables were included. The book covers topics such as curing and making brines, smoking meats and sausages, U.S. Standards, making fresh, smoked, emulsified, fermented and air dried products, making special sausages such as head cheeses, blood and liver sausages, low salt, low fat and Kosher products, hams, bacon, butts and loins, poultry, fish and game, creating your own recipes and much more... To get the reader started 172 recipes are provided which were chosen for their originality and historical value. They carry an enormous value as a study material and as a valuable resource on making meat products and sausages. Although recipes play an important role in these products, it is the process that ultimately decides the sausage quality. It is perfectly clear that the authors don't want the reader to copy the recipes only: "We want him to understand the sausage making process and we want him to create his own recipes. We want him to be the sausage maker."




Цитирование статьи, картинки - фото скриншот - Rambler News Service.
Иллюстрация к статье - Яндекс. Картинки.
Есть вопросы. Напишите нам.
Общие правила  поведения на сайте.

Название: Home Production of Quality Meats and Sausages Автор: Marianski Stanley, Marianski Adam Издательство: Bookmagic, LLC ISBN: 978-0982426739 Жанр: Кулинария Год: 2010 Страниц: 708 Формат: EPUB Размер: 4 МБ Качество: Отличное Язык: Английский There has been a need for a comprehensive one-volume reference on the manufacture of meats and sausages at home. There are many cookbooks loaded with recipes which do not build any foundation for the serious hobbyist to follow. This leaves him with little understanding of the sausage making process and afraid to introduce his own ideas. There are professional books that are written for meat plant managers or graduate students, unfortunately, these works are written in such difficult technical terms, that most of them are beyond the comprehension of an average person. Home Production of Quality Meats and Sausages bridges the gap that exists between highly technical textbooks and the requirements of the typical hobbyist. In order to simplify this gap to the absolute minimum, technical terms were substituted with their equivalent but simpler terms and many photographs, drawings and tables were included. The book covers topics such as curing and making brines, smoking meats and sausages, U.S. Standards, making fresh, smoked, emulsified, fermented and air dried products, making special sausages such as head cheeses, blood and liver sausages, low salt, low fat and Kosher products, hams, bacon, butts and loins, poultry, fish and game, creating your own recipes and much more. To get the reader started 172 recipes are provided which were chosen for their originality and historical value. They carry an enormous value as a study material and as a valuable resource on making meat products and sausages. Although recipes play an important role in these products, it is the process that ultimately decides the sausage quality. It is perfectly clear that the authors don't want the reader to copy the recipes only:
Нашли ошибку?


Автор - Stevenson
Просмотров - 1 034

Читайте также:
Эта статья – результат размышлений и краткое ревю на различных
Сантехник в этой жизни не станет президентом в следующей. Но знатный
«Подержи кусочек сахара в руке и я расскажу о твоей судьбе»,
Как соотнести устойчивый запрос человека на духовные ориентиры с
Мне захотелось написать такую статью, потому что в этот период мы
На Балканском полуострове на побережье Адриатического моря есть
В июле происходит транзит Урана в знак Близнецов, меняется энергия
Фантазировать необходимо, потому что этот процесс помогает

The Sausage Cookbook Bible: 500 Recipes for Cooking Sausage

The Sausage Cookbook Bible: 500 Recipes for Cooking Sausage Автор: Brown, Ellen Название: The Sausage Cookbook Bible: 500 Recipes for Cooking Sausage Язык: English Издательство: Kennebunkport, Me.: Cider Mill Press Год: 2010 Формат: epub Размер: 19,8 mb Страниц: 512 An

Adobe Creative Suite 6 Production Premium Classroom in a Book

Adobe Creative Suite 6 Production Premium Classroom in a Book Название:Adobe Creative Suite 6 Production Premium Classroom in a Book Издательство:Adobe Press Автор: коллектив Год:August 13, 2012 Количество страниц:432 Язык:английский Формат: pdf Размер: 62 Mb Those creative

Academia Barilla Great Little Cookbooks: Meat

Academia Barilla Great Little Cookbooks: Meat Автор: Academia Barilla Название: Great Little Cookbooks: Meat Издательство: Taunton Press Год: 2013 Формат: PDF Размер: 4.82 Язык: English Для сайта: predskazat-sudbu.ru Every kind of meat tastes better Italian style!

Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes

Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes Автор: Farr Ryan Название: Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes Издательство: Chronicle Books Год: 2014 Формат: PDF Язык: Английский Размер: 73 Mb With the rise of the handcrafted food movement, food

The Meat Hook Meat Book: Buy, Butcher, and Cook Your Way to Better Meat

The Meat Hook Meat Book: Buy, Butcher, and Cook Your Way to Better Meat Название: The Meat Hook Meat Book: Buy, Butcher, and Cook Your Way to Better Meat Авторы: Tom Mylan Издательство: Artisan Год: 2014 ISBN: 1579655270 Количество страниц: 312 Формат: EPUB Язык: English Размер: 30.24 Мб

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home Автор: Chris Carter and James Peisker Название: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home Издательство: QUARRY Год: 2015 Формат: PDF в RAR+5% Размер: 14.8 МБ ISBN:

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: