Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling, and Nutrition
По теме
Полное меню
Мир женщины. Консультации врача. Медицина от А до Я. Амулеты и Талисманы. Молитвы для спасения души Виды гаданий Лечение с народна Рецепты народной медецины. Чернокнижные гадания Магия здоровья Белая Магия Любовная магия Ангелы и молитвы Карма Магические ритуалы Демоны и Бесы Колдовство Магия защиты Использование монет как амулетов и талисманов Слияние с деньгами. Денежный горшочек Денежная ванна Золотое денежное заклинание Притягивающая купюра Денежный сосуд Денежный мешок Ритуал на сдачу от свеч Ритуал на случайные деньги Денежная банка Ритуал на притяжение денег На сохранность денег Симороновские ритуалы денежной магии Ритуал со свечами Магический ритуал по привлечению денег Ритуальный кошелёк Афро - Карибская магия. Вуду. Сантерия. Привороты Викканская любовная магия Зона любви и брака в вашей квартире Любовная магия Фэн-шуй Фен-шуй для привлечения любви. Любовная ворожба народов мира Магия и красота Приворотные зелья Как приготовить Сексуальные напитки Законы кармы Знаки кармы Молитвы Молитвы к ангелам дней недели Любовь и нумерология. Как правильно выбрать партнера Как разоблачить мерзавца по знаку Зодиака. Романтические приметы Виды Гадания и правила Хиромантия О действии приворота Проведение ритуалов Любовные привороты Любовные заговоры Противолюбовные заговоры Методы снятия приворота Магические приёмы, помогающие вернуть любовь Вызовы(чтобы человек к вам явился) Заговоры, чтобы пришла любовь Заговоры на возвращение любви Семейная магия Цыганская любовная магия. Талисманы. Амулеты Любовные ритуалы и заговоры чёрной магии Заговоры на месть сопернице Сексуальная магия Любовная магия по Северным традициям Статьи о женской магии Статьи о магии Демонология Ритуалы и заговоры черной магии Любовные ритуалы, заговоры, привороты чёрной магии Первые шаги в колдовстве Колдовская пирамида Заговоры Снять порчу Снять сглаз Снять проклятия Отчитки Заговоры от азарта Заговоры от алчности Заговоры от ленности Заговоры от страха Заговоры от алкоголизма Шепотки на трезвость От детского алкоголизма Заговоры от курения Заговоры от наркомании Все порчи
Реклама на сайте
      

О авторе

Вангелия Пандева Гуштерова

Публикуем различные мнения, статьи и видеоматериалы. Посетителям нашего сайта предоставляем возможность общения на портале – вы можете комментировать публикации и добавлять свои. Приятного общения!


Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling, and Nutrition

Автор - Martin
Просмотров - 618
21-07-2015, 16:52

Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling, and Nutrition

Автор: Elevina Pèrez Sira
Название: Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling, and Nutrition
Издательство: Nova Science Pub Inc
ISBN: 1634823559
Год: 2015
Формат: PDF
Размер: 9,8 МБ
Язык: Английский
Количество страничек: 250
Описание: In this book, updated information on all major aspects of the harvesting and chocolate manufacture of Venezuelan cocoa are compiled and discussed. The major quality factors in chocolate processing from the post harvest to its manufacture are studied, covering topics such as cocoa cultivation and processing, with special attention paid to bean composition, and its genotypic variations, fermentation and drying processes, and the chemical and biochemical basis of these operations; and the procedures of conching, tempering, molding and enrobing. The microbiological and physicochemical factors that affect the safety and quality of chocolate are also compiled. The composition and importance of the triglycerides that make up cocoa butter and the physico-chemical factors associated with the crystallization and stability of these fats in the manufacture of chocolate are evaluated. A review and discussion of the conventional perception as regards the types and composition of chocolate, comparing it to recent reports in literature which scientifically demonstrate that chocolate can be considered as a functional food, are available in this book. An assemblage of published information of the different aspects that make up the sensory quality of chocolate, basic techniques of photography and styling, and its applications in the chocolate as well as the parameters inherent in the composition, and physical properties involved in the final appearance of the chocolate is discussed. The organization, the day to day running, production and quality control of the products made by the Venezuelan socialist enterprise “Cacao Oderí” and the activities of the chocolate School de La Alba are shown. Finally, the proximate composition and some nutritional and functional properties of cocoa by-products(pod husks and bean coats)were analyzed in order to propose them for feed and food uses.


Автор: Elevina Pèrez Sira Название: Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling, and Nutrition Издательство: Nova Science Pub Inc ISBN: 1634823559 Год: 2015 Формат: PDF Размер: 9,8 МБ Язык: Английский Количество страничек: 250 Описание: In this book, updated information on all major aspects of the harvesting and chocolate manufacture of Venezuelan cocoa are compiled and discussed. The major quality factors in chocolate processing from the post harvest to its manufacture are studied, covering topics such as cocoa cultivation and processing, with special attention paid to bean composition, and its genotypic variations, fermentation and drying processes, and the chemical and biochemical basis of these operations; and the procedures of conching, tempering, molding and enrobing. The microbiological and physicochemical factors that affect the safety and quality of chocolate are also compiled. The composition and importance of the triglycerides that make up cocoa butter and the physico-chemical factors associated with the crystallization and stability of these fats in the manufacture of chocolate are evaluated. A review and discussion of the conventional perception as regards the types and composition of chocolate, comparing it to recent reports in literature which scientifically demonstrate that chocolate can be considered as a functional food, are available in this book. An assemblage of published information of the different aspects that make up the sensory quality of chocolate, basic techniques of photography and styling, and its applications in the chocolate as well as the parameters inherent in the composition, and physical properties involved in the final appearance of the chocolate is discussed. The organization, the day to day running, production and quality control of the products made by the Venezuelan socialist enterprise “Cacao Oderí” and the activities of the chocolate School de La Alba are shown. Finally, the proximate composition and some nutritional and functional properties of cocoa by-products(pod husks and bean coats)were analyzed in order to propose them for feed and food uses. dfiles.ru turbobit.net
Нашли ошибку?


Автор - Martin
Просмотров - 618

Читайте также:
Символика русского восьмиконечного креста с третьей укосной
Из всех сотворящих энергий Высокая самая — мысль. Что же будет её
Евангелисты, читая последовательно Новый завет, образуют в воздухе
Все Учения и религии берут начало из Единого Источника Знаний, и не
Благословенна Крылатая Дерзновенность! В священном горниле куются
То, что "мы не умираем насовсем", что существует душа, и что мы живём
Примириться с Богом значит перестать ненавидеть Его в себе. Ненависть
Изложенная здесь идея — не моя, и она далеко не нова: она всегда

Chocolate Science and Technology

Chocolate Science and Technology Название: Chocolate Science and Technology Автор: Emmanuel Ohene Afoakwa Издательство: Wiley-Blackwell Год: 2010 ISBN: 978-1405199063 Формат: pdf Страниц: 311 Размер: 8 Mb Язык: English / Английский This book provides

The China Study Quick & Easy Cookbook: Cook Once, Eat All Week with Whole Food, Plant-Based Recipes

The China Study Quick & Easy Cookbook: Cook Once, Eat All Week with Whole Food, Plant-Based Recipes Автор: Del Sroufe, LeAnne Campbell, M.D. Thomas M. Campbell II Название: The China Study Quick & Easy Cookbook: Cook Once, Eat All Week with Whole Food, Plant-Based Recipes Издательство: BenBella Books Год: 2015

Chocolate Everything

Chocolate Everything Автор: Jean Pare Название: Chocolate Everything Издательство: Company's Coming Publishing Series: Company's Coming Год: 2000 Формат: PDF Размер: 61.27 MB Язык: Английский Для сайта: predskazat-sudbu.ru Take a tour

Добавить комментарий!